Україна підпише "відкрите небо" з ЄС у квітні 2019 року

Поділитися
Україна підпише "відкрите небо" з ЄС у квітні 2019 року Підписання документа гальмує угоду з Brexit © govori.tv
Підписання САП між Україною та ЄС - один з головних пріоритетів України у сфері євроінтеграції.

Україна підпише угоду про "відкрите небо" з ЄС у квітні 2019 року. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України з питань євроінтеграції Віктор Довгань.

За його словами, підписання документа стане можливим після того, як Великобританія і ЄС підпишуть угоду по Brexit, Іспанія та Британія підпишуть протокол по Гібралтару, ЄС і Україна внесуть відповідні формулювання в угоду про спільний авіапростір і ці зміни будуть узгоджені з 27 державами-членами.

"Ми зробимо все можливе, щоб вийти на підписання САП після вступу в силу Угоди про Brexit у квітні 2019 року", - сказав він, передає Європейська правда.

Відзначимо, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян обіцяв, що угода по САП може бути підписана навесні 2019 року. Підписання Угоди про спільний авіаційний простір між Україною та ЄС - один з головних пріоритетів України у сфері євроінтеграції. Після повного впровадження угоди авіаперевізники України будуть користуватися необмеженими комерційними правами при здійсненні перевезень з України в ЄС і між будь-якими державами - членами ЄС за умови, що політ є частиною перевезення, яке обслуговує пункт в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі