"Укрзалізниця" знімає причіпні вагони у двох напрямках до Москви

Поділитися
"Укрзалізниця" знімає причіпні вагони у двох напрямках до Москви Через скасування зміниться графік курсування поїзда Львів-Москва
Поїзд Москва-Ковель відправиться в останній рейс 19 травня.

"Укрзалізниця" з 19 травня припиняє перевезення в напрямку Москви потягом сполученням Москва-Ковель та Жмеринка-Москва. Причіпні вагони планують залишити на маршрутах Львів-Москва і Хмельницький-Москва. Про це інформує "Лівий берег".

За даними видання, через причеплення вагонів у Хмельницькому, зміниться графік руху поїзда, який відправлятиметься зі Львова о 14:40 замість 10:00, прибуватиме до Києва о 00:41 замість 19:35, а прибуватиме до Москви - о 14:30 замість 10:41. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 17:42 з Москви і прибуватиме до Львова о 17:57.

Зазначимо, 10 травня виконав перший рейс здвоєний склад поїзда "Київ-Бориспіль". Поїзд курсуватиме у пикові години. З Києва відправлення о 17:00, з Борисполя - о 17:41.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі