«Укрзалізниця» готова дозволити приватникам возити пасажирів вночі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
«Укрзалізниця» не проти пустити приватного інвестора до пасажирського сектору залізничних перевезень. Про це заявив генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак, повідомляє прес-служба відомства.

«Якщо інвестор готовий взяти в оренду пасажирські вагони, відремонтувати їх капітальним ремонтом і возити пасажирів, наприклад, вночі, ми тільки будемо вітати ці наміри і підемо назустріч - надамо рухомий склад і розробимо гілку для руху потягів. Не виключаю, для бізнесу організація нічного пасажирського сполучення, у разі стійкого попиту на нього, стане привабливою ідеєю. Потяги можуть бути сезонними, наприклад, у період зимових свят», - зазначив голова «Укрзалізниці».

Він доручив Головному управлінню з пасажирських перевезень розробити конкретні механізми реалізації такого виду співпраці та організації перевезень.

Окрім того, за словами В.Козака, «Укрзалізниця» готова розглядати варіанти організації приміського залізничного сполучення і обслуговувати замовлення з організації перевезень працівників великих приватних підприємств, регіональних бізнесменів, меценатів, місцевої влади.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі