Уряд здасть в концесію 10 великих держоб'єктів

Поділитися
Уряд здасть в концесію 10 великих держоб'єктів Гончарук запевняє інвесторів у відсутності корупції на топ-рівні © Урядовий портал
Велика приватизація розпочнеться в 2020 році.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук стверджує, що корупції на топ-рівні в Україні немає. Про це він повідомив за результатами участі у першому Інвестиційному саміті ЄБРР для країн-членів Східного партнерства в Лондоні.

"Сьогодні в Україні абсолютно немає корупції на топ-рівні. Зовсім скоро, впевнений, корупції не буде на всіх рівнях. У нас сьогодні хороші макроекономічні показники, зменшується рівень інфляції, з кожним роком поліпшуються показники у рейтингах авторитетних міжнародних агентств", - написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також прем'єр зазначив, що приватизація - це вже не проблема України, а можливість, яку уряд має намір використовувати.

"До кінця року ми направимо для малої приватизації 500 держпідприємств. На цьому тижні ми вже передали понад 330 об'єктів на приватизацію. Це рекордна кількість за час незалежності України! А вже на початку грудня ми представляємо інвесторам у Лондоні перший список підприємств в рамках "Road Show", - констатував він.

Крім того, Гончарук зазначив, що в 2020 році уряд почне велику приватизацію.

"Впевнений в цьому напрямку у нас буде багато хороших інвестиційних історій. Наприклад, з приватизацією державного "Центренерго", - додав прем'єр.

Коментуючи питання концесії, Гончарук підкреслив, що уряд серйозно налаштований на державно-приватне партнерство.

"Два пілотних проекти - морські порти "Ольвія" та "Херсон" вже на прозорих конкурсах. Зараз готуємо ще 10 державних активів на концесію", - повідомив прем'єр.

Раніше президент України Володимир зеленський провів зустріч з керівництвом єгипетської компанії Orascom Investment Holding. Інвесторам рекомендують придивитися до бізнесу в сфері АПК та банківському секторі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі