В Мінекономіки розповіли, коли виставлять на приватизацію перші заводи "Укрспирту"

Поділитися
В Мінекономіки розповіли, коли виставлять на приватизацію перші заводи "Укрспирту"
Перші заводи підготують на продаж до 15 травня.

Держава підготує і виставить на приватизацію перші спиртові заводи держконцерну "Укрспирт" до 15 травня. При цьому з 1 липня приватні компанії зможуть отримати ліцензію на виготовлення спирту. Про це повідомили в прес-службі Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

У міністерстві зазначають, що розробили план приватизації заводів "Укрспирту", який затвердив профільний комітет Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики.

Як писала раніше ZN.UA, з 35 заводів, які входять в державний концерн "Укрспирт" і відправлені на приватизацію, 20 підприємств не в змозі виробляти спирт з технічних причин.

Кабмін розраховує залучити до держбюджету 6-7 млрд грн від приватизації "Укрспирту" і скоротити тіньовий обіг продукції.

Детальніше про ситуацію у галузі читайте в матеріалі Романа Якеля "Алкогольний делірій "Укрспирту" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі