В Приватбанку озвучили причину збою роботи всіх систем

Поділитися
В Приватбанку озвучили причину збою роботи всіх систем © УНІАН
Причиною стало оновлення системи безпеки Приватбанку.

Сьогодні ввечері, 9 липня, в Приватбанку стався масштабний збій систем по всій Україні. Не працюють банкомати та термінали самообслуговування, не здійснюється оплата в POS-терміналах, а також платежі в додатках Приват24 і Liqpay.

"Аварія магістральних каналів зв'язку в кінці робочого дня 9 липня стала причиною тимчасових перебоїв у мережі POS-терміналів і банкоматів банку. Зараз фахівці Приватбанку проводять екстрені роботи з підключення резервних каналів зв'язку, що дозволить відновити стабільність платіжних сервісів протягом години", – прокоментували причини збою в прес-службі банку.

Збій у роботі стався в Хмельницькій, Одеській, Запорізькій, Полтавській, Донецькій та Рівненській областях. Причиною стало оновлення системи безпеки Приватбанку.

Пізніше у банку зазначили, що всі операції по пластикових картах проводяться в штатному режимі, платежі клієнтів виконуються згідно графіка.

Нагадаємо, в червні відбувся масштабний збій у платіжній мережі Visa по всій Великобританії і Європі. Через інцидент користувачі не змогли розплатитися в магазинах і на заправках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі