В Україні з'явиться ще одна міжнародна платіжна система

Поділитися
В Україні з'явиться ще одна міжнародна платіжна система Нова платіжна система діє в 125 країнах світу © Dengi.ua
Прихід нової платіжної системи на ринок України підтверджує привабливість України для інвесторів

На ринок України виходить ще одна міжнародна платіжна система - Transfast, яка надає послуги переказу коштів в більш ніж 125 країнах.

Національний банк прийняв рішення про погодження умов і порядку діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Transfast. Відповідне рішення прийняв комітет з питань нагляду і регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем НБУ, повідомляє прес-служба регулятора.

"Прихід нової платіжної системи на ринок України підтверджує привабливість і перспективність України для інвесторів і дає новий поштовх для підвищення рівня якості фінансових послуг та розвитку ринку платіжних систем в Україні", - відзначили в Нацбанку.

Міжнародна платіжна система Transfast є глобальною системою переказу коштів, яка надає послуги переказу коштів в більш як 125 країнах (у регіонах Азії, Європи, Африки, Сполучених Штатах Америки, Канаді, Індії та Австралії) і нараховує понад 300 учасників у всьому світі.

Transfast стала вже восьмою в Україні міжнародною платіжною системою переказу коштів, платіжною організацією якої є нерезидент.

Національний банк України (НБУ) погодив правила внутрішньодержавної платіжної системи ЮАПЕЙ і вніс відомості про неї до Реєстру платіжних систем. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Платіжною організацією системи ЮАПЕЙ є ТОВ "ФК ЮАПЕЙ" (Київ).

У Нацбанку відзначають, що платіжна система ЮАПЕЙ стала одинадцятою внутрішньодержавною платіжною системою на ринку України, що створена небанківською установою.

Нагадаємо, що рік тому Нацбанк скасував реєстрацію міжнародної платіжної системи TYME, платіжною організацією якої було ТОВ "ФК "ОМП-2013" (Київ). Причиною такого рішення стало російське "коріння" юрособи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі