В Україні зросло виробництво сталі

Поділитися
В Україні зросло виробництво сталі Україна відстає за темпами зростання мтелургійного виробництва © branex / Depositphotos
У першому півріччі в Україні вироблено 10,9 млн тонн сталі.

У першому кварталі в Україні зросло металургійне виробництво. Зокрема, виробництво чавуну зросло на 0,4%, сталі - на 6%, металопрокату - на 3,2% порівняно до аналогічного періоду 2018 року. Про це інформує об'єднання підприємств Металургпром.

Як зазначає об'єднання, в січні - червні в Україні було вироблено 10,18 млн тонн чавуну, 10,9 млн тонн сталі і 9,39 млн тонн металопрокату.

Як повідомлялося, Україна може постраждати через введення США мит на імпорт сталі і алюмінію. Як писало DT.UA для того, щоб вітчизняна металургійна галузь не приходила в занепад (див. DT.UA від 23 березня 2019 р.), а розвивалася в руслі світових тенденцій, необхідно мати чіткий план поетапної модернізації виробництва. Докладніше читайте в статті "Металургія України: куди йдемо?" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі