Вже звик до регулярного "знімання": Коболєв іронічно відреагував на заяву Оржеля

Поділитися
Вже звик до регулярного "знімання": Коболєв іронічно відреагував на заяву Оржеля Коболєв анонсував ще більше цікавих новин про "Нафтогаз" © yes-ukraine.org
Голова правління НАК "Нафтогаз України" розповів, на чому збираэться зосередитися, і порадив українцям стежити за "дійсно цікавими" новинами.

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв іронічно відреагував на заяву міністра енергетики Олексія Оржеля про "політичне рішення" Кабміну змінити склад правління і наглядової ради "Нафтогазу".

"З моменту призначення мене на посаду голови "Нафтогазу" я звик до регулярного процесу мого "знімання". Тому реагувати на подібні речі просто не бачу сенсу. Особливо, коли перебуваю в важливому відрядженні й обговорюю потенційне стратегічне партнерство з великими міжнародними гравцями нафтогазового ринку", - написав Коболєв на своїй сторінці у Facebook ввечері в понеділок, 2 грудня.

Керівник "Нафтогазу" порадив українцям стежити за "дійсно цікавими" новинами, яких "було багато і буде ще більше".

Коболєв підкреслив, що він і його команда збираються продовжувати роботу над розпочатими проектами для зміцнення позицій компанії.

"Завершення анбандлінгу, проходження зими, старі й нові арбітражні процеси з "Газпромом", застосування нового підходу до освоєння покладів щільних колекторів, перехід від оцінки результатів видобутку за валом до реальних комерційним обсягів, впровадження shared service centers і SAP, нові партнерства з лідерами ринку, запуск центру кібербезпеки, вихід на ринки ТКЕ, торгівля нафтопродуктами й електроенергією, перехід на відносини "клієнт - постачальник послуг" у питаннях буріння, ремонту та стимуляції свердловин тощо. І ще багато чого", - перерахував Коболєв пріоритети НАК.

Голова "Нафтогазу" підкреслив, що любить свою роботу і впевнений в ефективності нинішнього менеджменту компанії.

"Я вірю в успіх нашої команди, тому що вона сильна і вже багато разів доводила свою здатність перемагати. У найскладніших ситуаціях. І конкурсах. Навіть тих, на які нас не запрошували", - підсумував Коболєв.

Нагадаємо, 2 грудня міністр енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Оржель заявив про намір Кабміну змінити керівництва стратегічних підприємств, а саме НАК "Нафтогаз України" і НЕК "Укренерго".

Пізніше у Міненерго уточнили, що перед проведенням конкурсів Кабмін проведе оцінку ефективності роботи компаній. Нагадавши при цьому, що "Нафтогаз " і "Укренерго" не входять до сфери управління Міністерства енергетики.

А міністр економіки Тимофій Милованов запевнив, що жодних кроків для зміни керівництва "Нафтогазу" Кабмін робити не планує.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі