Wizz Air майже вдвічі збільшила плату за послугу пріоритетної посадки

Поділитися
Wizz Air майже вдвічі збільшила плату за послугу пріоритетної посадки Wizz Air посилює фінансові правила перевезень © Planespotters.net
Інший раз авіакомпанії, пропонуючи прийнятні ціни на авіаквитки, дотримуються потрібний баланс, підвищуючи вартість послуг.

Якщо ви хочете провезти трохи більше ручної поклажі в літаках Wizz Air, доведеться розщедритися: авіакомпанія майже удвічі збільшила максимальну плату за послугу пріоритетної посадки - з 17 до 30 євро, свідчить оновлена інформація про збори, оприлюднена на сайті лоукосту, повідомляє Avianews.

Таким чином, діапазон розміру цього збору тепер становить 5-30 євро, в той час як раніше він знаходився в межах 5-17 євро.

Оплата послуги пріоритетної посадки дозволяє пасажирам брати на борт літака два предмети ручної поклажі: один великий з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 10 кг і додатковий з розмірами до 40х30х20 см. Мандрівники, в чий тариф не включено пріоритетну посадку, можуть безкоштовно провезти лише невелике місце ручної поклажі з габаритами до 40х30х20 см.

Wizz Air посилила умови провезення ручної поклажі з 1 листопада 2018 року, знизивши безкоштовну норму. Тоді лоукост зменшив розміри габаритів речей для безкоштовного провозу з 55х40х23 см до 40х30х20 див. Взяти ручну поклажу більшого розміру пасажири могли після оплати збору за пріоритетну посадку, розмір якого коливався від 5 до 15 євро. Пізніше цей діапазон був розширений до 5-17 євро.

Нагадаємо, 22 березня кандидат у президенти Юрій Бойко і голова політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук зустрілися з прем'єр-міністром країни-агресора Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером у Москві. Зустріч була присвячена газовим питанням.

Того ж дня СБУ заявила, що має намір у найкоротші терміни дати правову оцінку цим переговорам.

Під час засідання уряду 27 березня очільник МВС Арсен Аваков виступив із вимогою з'ясувати, на підставі яких документів Бойко з Медведчуком змогли здійснити авіапереліт із Києва до Москви, попри дію заборони про пряме авіасполучення із Росією. У свою чергу генпрокурор Юрій Луценко пообіцяв зареєструвати провадження про незаконний перетин кордону.

Раніше журналісти програми "Схеми" з'ясували, що Віктор Медведчук регулярно зловживає своїм статусом уповноваженого Україною на переговори з Росією щодо звільнення полонених й використовує своє виключне право прямого авіасполучення з Росією не тільки у державних цілях, але й у власних.

Нагадаємо, 16 вересня 2015 року набуло чинності рішення РНБО "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", під які попала низка російських авіакомпаній, в тому числі найбільша - "Аерофлот". У відповідь Федеральне агентство повітряного транспорту (Росавіація) з 25 жовтня 2015 року ввело повну заборону на використання повітряного простору РФ для авіакомпаній України. У листопаді того ж року Державіаслужба України повідомила російську сторону про заборону транзиту через Україну для авіакомпаній РФ з 26 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі