ЄБРР призначив нового директора в країнах Східної Європи і Кавказу

Поділитися
ЄБРР призначив нового директора в країнах Східної Європи і Кавказу До своїх обов'язків Маттео Патроні приступить з 1 листопада © ru.publika.md
Маттео Патроні буде працювати в Києві.

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) призначив Маттео Патроні управляючим директором у країнах Східної Європи та Кавказу. Про це йдеться в повідомленні ЄБРР.

До своїх обов'язків Патроні приступить з 1 листопада, при цьому буде відповідати за наступну групу країн: Вірменія, Азербайджан, Білорусія, Грузія, Молдова і Україна. Сукупний історичний обсяг інвестицій банку в різні сектори економік цих шести країн становить майже EUR24 млрд.

Патроні буде працювати в Києві. Він змінить на цій посаді Франсіса Малижа, який з 2014 року був керуючим директором ЄБРР в регіоні і нещодавно призначений керуючим директором в секторі фінансових установ в штаб-квартирі ЄБРР в Лондоні.

Наголошується, що Патроні є громадянином Італії. Він почав працювати в лондонському офісі ЄБРР у 2008 році у департаменті корпоративних інвестицій. У 2012 році він очолив офіс ЄБРР у Сербії, а в 2015 році був призначений на посаду директора і регіонального глави ЄБРР в Румунії і Болгарії.

Нагадаємо, що ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності в країні в 1993 році банк взяв на себе сукупні зобов'язання по наданню майже EUR12,1 млрд у рамках близько 400 проектів.

Повідомлялося, що Рада директорів ЄБРР затвердив стратегію своєї діяльності в Україні на 5 років. Раніше ЄБРР оприлюднив інформацію про наданих у 2017 році кредитах. За кількістю отриманих коштів Україна посіла третє місце за фінансової допомоги на суму майже півмільярда євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі