Заарештований Wi-Fi київського метро продадуть з молотка

Поділитися
Заарештований Wi-Fi київського метро продадуть з молотка Дата проведення аукціонів з продажу Wi-Fi обладнання - 23 грудня 2019 року і 2 січня 2020 року
Вартість всього обладнання оцінюється в 7 мільйонів.

ДП "СЕТАМ" продає арештоване Wi-Fi обладнання Київського метрополітену, вартість якого оцінюється в 7 млн гривень.

"На електронному аукціоні OpenMarket виставлено на продаж арештоване Wi-Fi обладнання з Київського метрополітену. 569 позицій перебувають на станціях метро Університет, Дніпро, Олімпійська, Арсенальна, Хрещатик, Лук'янівська, Кловська, Золоті Ворота, Палац Спорту, Площа Льва Толстого, Майдан Незалежності, а також в Інженерному корпусі КП Київський метрополітен", - йдеться в повідомленні ДП.

Серед арештованого майна, виставленого на продаж - джерела безперебійного живлення, батарейні блоки, системи розподілу живлення, маршрутизатори і комутатори Cisco, сервери, шлюзи, камери та багато іншого.

Загальна стартова сума виставленого на продаж майна 7,279 млн гривень. Дата проведення аукціонів з продажу Wi-Fi обладнання - 23 грудня 2019 року і 2 січня 2020 року. Всього на продаж виставлено 12 лотів.

"Ми сподіваємося, що після зміни власника обладнання, Wi-Fi в Київському метрополітені буде працювати якісно та швидко", - зазначив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишнев.

Як повідомлялося, до квітня 2020 в Київському метрополітені планують впровадити повноцінний інтернет-зв'язок на базі 4G.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі