Зеленський хоче щомісяця проводити зустрічі з представниками великого бізнесу

Поділитися
Зеленський хоче щомісяця проводити зустрічі з представниками великого бізнесу © https://www.president.gov.ua/
Президент виніс ініціативу після засідання з українськими бізнес-асоціаціями.

Президент України Володимир Зеленський запропонував проводити щомісячні зустрічі з представниками бізнесу. Таку пропозицію він висловив за підсумками зустрічі у вузькому форматі з представниками Союзу українських підприємців, Європейської бізнес-асоціації та Американської торговельної палати, повідомила виконавчий директор Союзу українських підприємців Катерина Глазкова.

"Під час зустрічі відбулася конструктивна розмова, всім представникам бізнесу вдалося висловити ключові тези і пропозиції, отримати перший зворотний зв'язок, зафіксувати проблемні питання. Домовилися, що до наступної зустрічі за місяць також підготують пропозиції, які допоможуть прискорити зростання економіки", - сказала Глазкова.

На зустрічі також були присутні заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів, голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, міністр економіки Тимофій Милованов, міністр фінансів Оксана Маркарова, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель, бізнес-омбудсмен Марчин Свенчицький, а також перший помічник президента Сергій Шефір.

Головними темами зустрічі були податкова політика держави, інфраструктура, трудове законодавство, земельна реформа, а також інвестиції.

"Ми підкреслили, що важливо пам'ятати також про внутрішні інвестиції, про той бізнес, який вже працює в країні. Створювати і для його розвитку умови. За нашими підрахунками, найбільші наші компанії з 2015 року інвестували майже $ 2,5 млрд . За минулий рік - $ 490 млн", - розповіла Катерина Глазкова.

Читайте також: В Оман, де відпочивав Зеленський, прилітав секретар Ради безпеки РФ — Схеми

Як повідомлялося, президент 13 лютого провів зустріч у вузькому форматі з представниками Союзу українських підприємців, Європейської бізнес-асоціації та Американської торговельної палати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі