Зеленський заявив про вирішення проблеми "Укрбуду"

Поділитися
Зеленський заявив про вирішення проблеми "Укрбуду" «Київміськбуд» пообіцяв завершити будівництво об'єктів "Укрбуду" © 1prof.by
Недобудовані житлові комплекси компанії "Укрбуд" погодився добудувати "Київміськбуд", повідомив президент.

Недобудовані житлові комплекси компанії "Укрбуд" будуть добудовані компанією "Київміськбуд", повідомив президент Володимир Зеленський. За його словами, компанія взяла на себе зобов'язання завершити будівництво ЖК, роботи на яких в даний момент припинені.

"Ми хочемо заспокоїти зараз всіх постраждалих інвесторів. На сьогодні, на вечір це питання вирішене. І вся ця нерухомість буде добудована, і на себе зобов'язання взяв "Київміськбуд", - розповів глава держави в ефірі телеканалу "1+1" увечері в четвер, 12 грудня.

Не занурюючись у деталі, Зеленський уточнив, що рішенням проблеми займалися Офіс президента і правоохоронні органи.

минулого тижня керівництво "Укрбуду" повідомило про призупинення будівництва на 26 об'єктах до весни. Перед цим повідомлялося, що бізнесмен Максим Микитась продав будівельну компанію. Ім'я покупця не розголошується.

Микитась і директор "Укрбуду" Олег Майборода обмінювалися взаємними звинуваченнями у виведенні грошей з компанії. Із загрозою втратити вкладені кошти і не отримати оплачені квартири зіткнулися близько 13 тисяч приватних інвесторів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі