Допомогти повернутися

Поділитися
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Закону Украї...

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про соціальну адаптацію осіб, які відбували покарання у вигляді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк».

За ухвалення відповідного рішення проголосували 233 народні депутати з 425 зареєстрованих у сесійній залі. Основною метою розробки законопроекту є вдосконалення соціального патронажу звільнених осіб, зокрема визначення основних завдань учасників процесу соціальної адаптації та органів, що його координуватимуть.

Проектом пропонується передбачити чітке розмежування функцій із координації роботи в напрямку соціального патронажу звільнених осіб. Зокрема загальну координацію роботи із соціальної адаптації звільнених осіб віком до 35 років включно пропонується покласти на спеціально уповноважений центральний орган виконавчої влади у сфері сім’ї, молоді та спорту; після 35 років — на центральний орган виконавчої влади у сфері праці та соціальної політики.

Крім того, пропонується вдосконалити термінологію, визначити суб’єктів соціального патронажу та їхні повноваження.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі