Антон Геращенко може стати заступником міністра внутрішніх справ

Поділитися
Антон Геращенко може стати заступником міністра внутрішніх справ © nfront.org.ua
Він уже заповнив відповідну декларацію про доходи.

Член колегії Міністерства внутрішніх справ України і колишній народний депутат Верховної Ради VIII з фракції "Народний фронт" Антон Геращенко претендує на посаду заступника міністра внутрішніх справ. Такий висновок випливає з електронної декларації Геращенко за 2018 рік, розміщеної в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Так, в розділі "Місце роботи", куди вказуються місце роботи, або місце майбутньої роботи або проходження служби для кандидатів, Геращенко вказав "Міністерство внутрішніх справ України", а в підрозділі "Посада (або посаду, на яку претендуєте якості кандидата)", він вказав "заступник міністра".

Зазначимо, що Антон Геращенко з 25 березня по 20 листопада 2014 року було позаштатним радником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, який зберіг свою посаду в недавно сформованому Кабінеті міністрів.

Нагадаємо, що 28 серпня в Києві під Офісом президента України пройшла акція протесту проти перепризначення на посаді міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Учасники акції протесту вимагали відправити Авакова у відставку. Главу МВС звинуватили в фактичному провалі реформи поліції і перешкоджанні розслідуванню низки нападів та вбивств громадських активістів, Павла Шеремета і Катерини Гандзюк.

У свою чергу в МВС заявили, що згодні з деякими претензіями – наприклад, щодо нерозкритого вбивства Павла Шеремета, нападів на активістів і випадків застосування сили проти мітингувальників, розслідування нападу на Катерину Гандзюк.

При цьому в листуванні між представниками фракції "Слуга народу" необхідність залишити Авакова на посаді міністра пояснювалася "путчем Порошенка".

Детальніше про кадри та необхідність реформ у правоохоронних структурах читайте у статті Олександра Лємєнова "Роздоріжжя змін у кримінальному блоці ЗеКоманди" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі