Авакова підтримує Коломойський — експерт

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Авакова підтримує Коломойський — експерт
Два політичних мастодонта точно мають союзників у складі фракції "Слуги народу", які очевидно і відстоюють позицію збереження Авакова на посаді.

Арсеній Аваков залишається на посаді міністра внутрішніх справ. Все досить прозаїчно. З одного боку, його хотіли залишити, бо під час президентських і парламентських перегонів поліція, що перебуває в підпорядкуванні міністра, нарешті зайняла нейтральну позицію: не підігравала жодному з кандидатів. Своєю чергою, в умовах фантастичного рейтингу ЗеКоманди це відіграло далеко не ту роль, на яку сподівався ключовий опонент нинішнього президента Петро Порошенко. До того ж, наскільки відомо, Авакова підтримує олігарх Ігор Коломойський, - вони вже навіть хотіли створити на двох невелику депутатську групу.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Олександр Лємєнов, головний експерт StateWatch. Крім цього, за його словами,два політичних мастодонти точно мають союзників у складі фракції "Слуги народу", котрі вочевидь і обстоюють позицію збереження Авакова на посаді.

"Тим часом Володимиру Зеленському ще доведеться зіштовхнутися з двома досвідченими "політичними шеф-кухарями", які завжди приправляють свої страви соусом табаско. В чому-в чому, а в створенні проблем вони майстри найвищого ґатунку. Тому базова частина ЗеКоманди розуміє ризики, які становить собою Аваков як самостійно, так і в дуеті з іншими впливовими людьми з вітчизняного політикуму. Проте переважила позиція збереження Арсена Борисовича на посаді "під особисту відповідальність Зеленського"", - зазначає експерт.

Детальніше про кадри та необхідність реформ у правоохоронних структурах читайте у статті Олександра Лємєнова "Роздоріжжя змін у кримінальному блоці ЗеКоманди" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі