Азаров заборонив зганяти вчителів на політичні мітинги

Поділитися
Азаров пообіцяв опозиції заборонити примусову участь працівників освіти у мітингах
Микола Азаров на прохання опозиції доручив Дмитру Табачнику заборонити керівництву навчальних закладів довозити працівників на мітинги в примусовому порядку.

Прем'єр-міністр Микола Азаров заборонив примусово звозити вчителів і викладачів на політичні мітинги.

"Шановні народні депутати, я при вас даю вказівки міністру освіти Дмитру Табачнику заборонити участь і примушення працівників вищих навчальних закладів до участі в будь-яких політичних дійствах", - заявив Азаров, виступаючи у Верховній Раді 17 травня.

Таким чином прем'єр відповів на запитання депутата фракції "УДАР" Ірини Геращенко, яка зазначила, що 18 травня є робочим днем, а працівників бюджетної сфери зганяють на мітинги Партії регіонів.

У свою чергу, Табачник пообіцяв, що міністерство "ще раз проконтролює, щоб в суботу, яка не є для вищих навчальних закладів навчальним днем, ніхто не примушував педагогічних працівників, та інших, брати участь у заходах".

"Разом з тим, я хотів би попросити представників опозиції. У нас також є інформація, припинити вербування студентів для своїх заходів за гроші. Тому що, я вважаю, це руйнує нормальний навчальний процес у вищих навчальних закладах та установах на рівні коледжу", - сказав міністр.

Нагадаємо, 18 травня в Києві відзначатиметься День Європи, а також відбудеться низка заходів, організованих представниками різних політичних сил та громадських організацій.

Зокрема, заплановано фінальний мітинг всеукраїнської опозиційної акції "Вставай, Україно!". В цей же день у Києві буде проводитися ініційований Партією регіонів антифашистський марш "В Європу без фашистів". !zn

Читайте також:

СБУ попередила про можливі зіткненнях у Києві на мітингах 18 травня

ДАІ пообіцяла пропустити в Київ автобуси з учасниками мітингів

На марші опозиції і ПР в Київ стягнуть досвідчених бійців внутрішніх військ, - "Свобода"

Дослідний центр Януковича прийшов до висновку, що суспільство в Україні пасивне

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі