Азарову не вистачає телесеріалів про простих українців

Поділитися
«Подивіться наші телесеріали: вони про бізнесменів, про юристів, про адвокатів, про бандитів. Адже у нас практично відсутні серіали про простих людей», - незадоволений прем'єр-міністр.

Прем'єр Микола Азаров шкодує про те, що на вітчизняному телебаченні транслюється мало телесеріалів про простих людей. Про це він сказав 9 жовтня в ефірі Одеської обласної державної телерадіокомпанії.

Прем'єр в черговий раз заявив, що в країні існує надлишок економістів та юристів, і є нестача людей технічних професій, що пов'язано, на його думку, з перекосами в системі освіти.

«Це залежить від тих перекосів у системі освіти, в професійно-технічній підготовці, а також в морально-етичній підготовці наших людей. Ось подивіться, наприклад, наші телесеріали: вони про бізнесменів, про юристів, про адвокатів, про бандитів. Адже у нас практично відсутні серіали про простих людей», - сказав Азаров.

Він зазначив, що люди хочуть бачити фільми про себе. «Ми чомусь за останні 20 років забули про те, що хтось повинен сіяти, хтось мусить орати, хтось повинен зварювати, хтось повинен лікувати, хтось повинен викладати, хтось повинен виховувати, і що не всім треба йти займатися бізнесом », - поскаржився Азаров.

Він зазначив, що бізнесмени - це не такий вже й великий прошарок суспільства, а в країні тривалий час виші випускають значну кількість економістів.

Нагадаємо, на початку вересня, Микола Азаров заявляв, що хоче створити "потужний культурний телеканал". В ході бесіди з письменником Андрієм Курковим він, зокрема, сказав: «Напевно, в наступному році ми знайдемо гроші і зробимо хороший канал «Культура», де будуть, я перепрошую, не Шустери виступати, а люди, які можуть нести щось хороше». !zn

Читайте також:

Азаров хоче потужний культурний телеканал без, «я перепрошую, Шустерів»

Азаров запропонував відкрити в Україні школу з навчанням китайською мовою

Охорона Азарова не пустила Яценюка на шоу Шустера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі