Богдан прокоментував свою відсутність на святкуванні Дня Незалежності

Поділитися
Богдан прокоментував свою відсутність на святкуванні Дня Незалежності Богдан замість святкування Дня Незалежності відправився на весілля у Сен-Тропе © president.gov.ua
"У вільний від роботи час куди хочу - туди йду", - написав керівник ОП.

Глава Офісу президента (ОП) Андрій Богдан прокоментував свою відсутність на святкових заходах з нагоди Дня Незалежності, заявивши, що у вільний від роботи час він йде туди, куди хоче. Своє звернення у Facebook він почав зі слова "парахоботіки".

"У вільний від роботи час куди хочу – туди іду, хочу на весілля в Сан-Тропе, хочу на фронт у Піски. Принципово – не красти (але цього вам не понять)", - заявив керівник ОП. При цьому він поділився постом чотирирічної давності, де він перебуває серед українських військових.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Богдан не з'явився на урочисті заходи 24 серпня, оскільки поїхав до Франції на весілля друзів.

За даними журналістів, Богдан відвідав весілля юриста Андрія Довбенка з Ганною Огренчук на Лазурному березі Франції. Як писали "Наші гроші", засновник ТОВ "Юридичний союз "Евріс" Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах проєкту Yanukovychleaks як юрист в організації Сергія Курченка. Він також "контролює" приватних і державних виконавців Міністерства юстиції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі