Богдан таємно зустрічався з Коломойським та його бізнес-партнерами – "Схеми"

Поділитися
Богдан таємно зустрічався з Коломойським та його бізнес-партнерами – "Схеми" © Сайт президента України
За даними журналістів, перед цим керівник ОП мав зустріч із Коболєвим.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан таємно зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським та його бізнес-партнерами у київському закладі 25 грудня, повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях".

Вказується, що увечері того дня вони зафіксували авто Богдана припаркованим поблизу п'ятизіркового готелю Premier Palace й помітили, як із будівлі вийшов його водій разом з охоронцем – який неодноразово супроводжував керівника ОП.

Згодом, за даними журналістів, до ресторану готелю приїхав Коломойський, дещо пізніше його бізнес-партнер і співвласник студії "Квартал 95" Тімур Міндіч. Особистий охоронець Богдана і особистий охоронець Коломойського очікували біля входу в окрему приватну кімнату ресторану – де й відбувалася зустріч.

Знімальна група також зафіксувала, як звідти вийшли представник неформальної групи "Приват" Михайло Кіперман, ексдепутат Євгеній Гєллєр, Міндіч і сам Коломойський. Особистий охоронець Богдана разом із ними залишив ресторан й сів в автівку голови ОП. Машина спустилася вулицею, де, зокрема, розташований підземний паркінг цього готелю. Журналісти вважають, що Богдана могли непомічено вивезти з ресторану. За їхніми даними, приватна кімната, де відбувалася зустріч, є прохідною і має чорний вихід.

При цьому, того ж дня раніше "Схеми" зафіксували, як Богдан у супроводі охоронця поїхав з Банкової до ресторану на Печерську на зустріч із головою правління "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим. Вони спілкувалися близько години.

Коболєв відмовився коментувати "Схемам" питання щодо зустрічі та досягнутих домовленостей. Богдан на питання журналістів не відповів. Своєю чергою, Коломойський у коментарі журналістам заявив про те, що Богдан не був присутній на зустрічі в готелі. За словами олігарха, Богдана вже не було, коли він прийшов.

Коломойський також заперечив інформацію про те, що Богдан нібито віддалився від нього: "А чого б він віддалявся? Ми ж друзі. Він на службі. Ми не говоримо про його службу, про його державну роботу".

Раніше Андрій Богдан, який був адвокатом Коломойського, запевняв у тому, що повністю відійшов від питання права власності на "Приватбанк" і не втручається у його вирішення. Водночас зазначав, що іноді бачиться або спілкується із колишнім клієнтом та ексвласником банку Ігорем Коломойським, але вони мають "різні погляди на різні події, що відбуваються".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі