Богдана Губського виключено з партії «Батьківщина»

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© serc.carleton.edu
Народного депутата Богдана Губського було виключено не тільки з фракції БЮТ у Верховній Раді, але з партії «Батьківщина». Про це в ексклюзивному інтерв'ю «Дзеркалу тижня» повідомила екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
Народного депутата Богдана Губського було  виключено не тільки з фракції БЮТ у Верховній Раді, але з партії «Батьківщина». Про це в ексклюзивному інтерв'ю «Дзеркалу тижня» повідомила екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.За її словами, рішення про виключення Богдана Губського з «Батьківщини» було прийнято місцевою організацією партії. При цьому Юлія Тимошенко не стала називати його запрошення помилковим. «Що стосується помилок, то це дискусійне питання: чи вважати помилкою довіру до людей. Губський прийшов до нас не в найлегший час, він пережив з нами два складних етапу опозиційної боротьби, - зазначила вона - Коли в 2007-м необхідно було добровільно скласти мандат для проведення дострокових виборів, він зробив це, не вагаючись. Хоча в той час 26 людей нашої фракції здригнулися, перейшли в Партію регіонів та непогано на цьому заробили. Які у мене були тоді підстави не довіряти Губському, виключати його зі складу депутатів?» За її словами, з часом хтось втомився, ослабнув або здався, а хтось переглянув свої погляди. «Чи можна їх у цьому звинувачувати? Політичне життя стала набагато жорсткішим, нові обставини, нові реалії вимагають додаткових політичних і духовних зусиль. У кожного свій запас міцності і не у всіх він безкінечний», - сказала вона.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі