БЮТ хоче завтра вирішити питання з декриміналізацією статті Тимошенко

Поділитися
Фракція «БЮТ-Батьківщина» пропонує розглянути законопроект про декриміналізацію окремих статей Кримінального кодексу (КК) України у вівторок. Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Кожем'якін.

«Фракція "БЮТ-Батьківщина" визначиться щодо своїх подальших дій за результатами розгляду у вівторок першим питанням законопроекту 9221, і ми вимагаємо у вівторок першим питанням поставити цей законопроект», - сказав він.

У свою чергу, на цю заяву голова Верховної Ради України Володимир Литвин відповів, що «якщо завтра законопроект буде готовий до розгляду, давайте його розглядати».

Даний законопроект у порядку денному заплановано для розгляду на п'ятницю.

Нагадаємо, як повідомляло раніше ZN.UA, в ексклюзивному інтерв'ю голова профільного комітету Віктор Швець повідомив, що у разі прийняття внесених поправок Юлію Тимошенко повинні будуть звільнити з під-варти і зняти з неї всі звинувачення.

6 жовтня ВР прийняла за основу законопроект №9221 про декриміналізацію, ініційований президентом України Віктором Януковичем.

Як уже повідомляло ZN.UA, схвалення цього документа має стати частиною складної інтриги.

4 листопада Верховна Рада України вирішила перенести розгляд президентського законопроекту № 9221 про внесення змін до Кримінального кодексу щодо гуманізації правопорушень у сфері господарської діяльності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі