БЮТ: Партія регіонів звинуватила Путіна у кримінальному злочині

Поділитися
Підтримавши звіт слідчої комісії про особисту зацікавленість Тимошенко при підписанні газових контрактів, Партія регіонів звинуватила Путіна у шантажі, вважає бютівець Сергій Терьохін.

Парламентська більшість на чолі з Партією регіонів звинуватила майбутнього президента Росії Володимира Путіна у шантажі, підтримавши звіт слідчої комісії про особисту зацікавленість Юлії Тимошенко при підписанні в 2009 році газових контрактів. Про це повідомив у своєму блозі народний депутат від БЮТ Сергій Терьохін.

«Більшість Верховної Ради прийняла дивний документ. Підтримавши Богословську, більшість фактично звинуватила прем'єр-міністра Володимира Путіна, майбутнього президента Російської Федерації, у шантажі колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко», - вважає Терьохін.

«Згідно з Кримінальним кодексом РФ це є злочином, який підпадає під диспозицію статті 179, згідно з якою «шантаж - злочинний спосіб використання відомостей... може викликати істотну шкоду правам чи законним інтересам потерпілого або його близьких». Аналогічні норми містяться також в кримінальному праві України», - зазначив бютівець.

«Так, через нестаток розуму чи недомисли Партія регіонів дружно звинуватила Путіна у скоєнні кримінального злочину», - додав він.

20 березня Верховна Рада підтримала звіт парламентської слідчої комісії, в якому йдеться про ознаки державної зради і факти особистої зацікавленості Юлії Тимошенко при підписанні в 2009 році газових контрактів із Росією.

Відповідно до звіту, під час переговорів і підписання директив на укладення газових контрактів між «Нафтогазом» і «Газпром» прем'єр-міністр Юлія Тимошенко приховала від суспільства і влади факти існування боргу її приватних компаній перед Міністерством оборони Російської Федерації в сумі 405 млн доларів і існування в РФ кримінальної справи, в якій доведено провину Тимошенко у неодноразовому переданні хабарів посадовим особам Міноборони РФ.

Крім того, ТСК встановила, що Тимошенко «провела таємні переговори з прем'єр-міністром Росії, в результаті яких одноосібно погодилася на дискримінаційні умови газових контрактів». !zn

Читайте також:

У «Батьківщині» знайшли докази невинності Тимошенко: підпис на газових директивах був факсимільним


Президент УЄФА відмовився заступатися за Тимошенко

Тимошенко знову закликає опозицію об'єднатися, а то «будемо перестукуватися»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі