Черговість надання ефіру кандидатам для агітації визначать на жеребкуванні

Поділитися
Черговість надання ефіру кандидатам для агітації визначать на жеребкуванні Вибори президента призначені на 31 березня © kmu.gov.ua
Ефірний час для агітації за рахунок держбюджету нададуть на телеканалах і радіо НСТУ.

Центральна виборча комісія (ЦВК) України проведе жеребкування з надання кандидатам у президенти ефірного часу на суспільно-політичних телеканалах і радіо. Про це повідомляє сьогодні видання "РБК-Україна" з посиланням на дані Центрвиборчкому.

Жеребкування щодо черговості надання ефірного часу відбудеться в четвер, 21 лютого. Йдеться про загальнонаціональні канали Суспільного телебачення і Суспільного радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) для проведення агітації за рахунок державного бюджету.

Президентська кампанія в Україні офіційно стартувала 31 грудня 2018 року. Вибори глави держави призначено на 31 березня. DT.UA зібрало повний перелік усіх кандидатів на пост президента та коротку інформацію про них.

Детальніше про майбутні вибори та електоральну поведінку українців читайте в матеріалі Сергія Рахманіна "Отрута від усього" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі