Чиновниця ДМС Пімахова придбала квартиру за кілька мільйонів і переписала її на матір

Відео
Поділитися
Чиновниця ДМС Пімахова придбала квартиру за кілька мільйонів і переписала її на матір
Фігурантка розслідування НАБУ все життя працює на державній роботі.

Перший заступник голови державної міграційної служби України Діна Пімахова, яка звинувачує агента НАБУ в провокації хабара, у 2012 році придбала та подарувала матері квартиру у столиці за три мільйони гривень в елітному житловому комплексі. Про це йдеться в розслідування "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Діна Пімахова з 1999 року працює на державних посадах та ніколи не мала бізнесу. За 2016 рік заробила усього 132 тис. грн, а чоловік взагалі нічого не заробив. У декларації держслужбовця міграційної служби вказано, що вона володіє квартирою на 68 кв. м і користується іще однією на 120 к.в.

Однокімнатну квартиру вона придбала 2008 року за 183 тисячі кредитних доларів. Планувала повернути борг аж у 2029 році. Однак жінка прострочила платежі по кредиту, тож у 2014 році банк виграв суд з вимогою витребувати у Пімахової майже мільйон гривень боргу.

Водночас прострочуючи платежі за однокімнатну квартиру, жінка знайшла декілька мільйонів на ще одну. У 2012 році Пімахова купила квартиру на 120 кв.м в елітному ЖК "Ізумруд" і за декілька тижнів переписала її на свою матір - Світлану Луценко.

Як зазначають журналісти, Світлана Луценко мешкає у с.Григорівка Запорізької області і працює у місцевому дитячому садочку. Ані вона, ані її чоловік ніколи не мали бізнесу. Окрім квартири в столиці завідуюча дитячим садочком Світлана Луценко володіє коштовним автомобілем Porsche Cayenne, яким користується її дочка.

Читайте також: Корупція у міграційній службі: Пімахова пішла у відпустку за станом здоров'я

Нагадаємо, 29 листопада Державна міграційна служба повідомила про те, що СБУ затримала агента НАБУ при спробі підкупу заступника голови ДМС Діни Пімахової.

Пізніше в НАБУ заявили про те, що Генеральна прокуратура і Служба безпеки незаконно втрутилися та зірвали спецоперацію Бюро, спрямовану на виявлення учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі