Чому депутат плакала в сесійній залі Верховної Ради

Поділитися
Чому депутат плакала в сесійній залі Верховної Ради Для політичної боротьби потрібен не тільки досвід, але і "гострі пазурі"
Схоже, молоді "Слуги народу" не очікували зіткнутися в Раді з суворою дійсністю, коли свої наміри потрібно відстоювати жорстко і безкомпромісно

Жорстке політичне життя виявилося не під силу (принаймні, поки що) деяким новообраним депутатам з "Слуги народу", які зіткнулися з реальністю.

Народний депутат фракції "Слуга народу" Анна Скороход розплакалася через те, що на засіданні Верховної Ради їй, нібито, відмовили розглянути поправки в закон про ГТС.

Це сталося на засіданні парламенту 31 жовтня, повідомляє Українська правда.

"Ви знаєте, у мене таке відчуття, що відбувається якесь знущання. Я сказала, що хочу пройти за своїми правками. Це означає, що я хочу пройти за своїми правками. А не те що до мене хтось підходить і каже, перестань їх подавати. Вчора на комітеті ми прийшли до якихось домовленостей. Сьогодні, коли я перечитала весь текст, ці домовленості не дотримані", - обурилася депутат зі сльозами на очах.

Колега, який знаходився поруч, спробував її по-своєму заспокоїти: "Заспокойтеся, вам народжувати ще. Заспокойтеся, це не варто того".

Мова йде про законопроект 2239-1 "внесення змін до деяких законів України у зв'язку з відділенням діяльності з транспортування природного газу".

Скороход працює в Комітеті з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Комітет з питань правоохоронної діяльності не підтримав жоден із двох законопроєктів, що спрощують притягнення народних депутатів до кримінальної відповідальності після скасування депутатської недоторканності. На засіданні комітету в середу, 30 жовтня, розглядалися законопроєкти про внесення відповідних змін до Кримінально-процесуального кодексу авторства Галини Янченко зі "Слуги народу" (№2237) й Олександри Устінової з "Голосу" (№2237-1), повідомляє "Центр протидії корупції".

"Між депутатами профільного комітету йшла дискусія про те, якими мають бути особливості розслідувань щодо депутатів. Проте депутат від "Слуги народу" і водночас голова комітету Денис Монастирський поставив на голосування пропозицію відкласти розгляд двох законопроектів, що члени комітету підтримали", - йдеться в повідомленні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі