Чорнила закінчились: у режимі "шаленого принтера" Рада допрацьовує останнє – Разумков

Поділитися
Чорнила закінчились: у режимі "шаленого принтера" Рада допрацьовує останнє – Разумков
Вже наступного тижня парламент працюватиме більш планово.

Верховна Рада завершує роботу у "турборежимі" і вже наступного пленарного тижня працюватиме більш планово, заявив спікер парламенту Дмитро Разумков. Він також зазначив, що вихід з "турборежиму" не означатиме, що Рада працюватиме повільніше.

"Цього тижня ми завершимо "турборежим" і перейдемо до більш планової роботи. Ми забезпечуємо ту законодавчу базу, яка була необхідна для впровадження реформ для інших вертикалей влади", - цитує голову ВР "Радіо Свобода".

За його словами, рішення про відмову від режиму "шаленого принтера" викликане рекомендаціями з цього приводу від прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Читайте також: Регламент Ради не відповідає завданням нового парламенту – Разумков

Нагадаємо, перше засідання Верховної Ради України IX скликання закінчилося о 2:00 ночі 30 серпня, почалося о 13:00 29-го. У сесійній залі залишилися найстійкіші, а дві фракції залишили залу у повному складі.

У процесі роботи депутати підтримали призначення Олексія Гончарука на посаду прем'єр-міністра і затвердили склад його уряду, проголосували за призначення міністрів оборони, закордонних справ, голови СБУ та генерального прокурора.

Також Верховна Рада схвалила у першому читанні законопроєкт про зняття недоторканності з депутатів і відправила на розгляд кілька десятків проєктів інших законів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі