ЦВК порахувала більше половини бюлетенів, як і раніше, лідирує Зеленський

Поділитися
ЦВК порахувала більше половини бюлетенів, як і раніше, лідирує Зеленський Зеленський як і раніше зберігає перевагу майже у всіх областях України за винятком Львівської
Абсолютна перевага над своїм суперників Зеленському забезпечує більше 73% голосів виборців.

Центральна виборча комісія України підрахувала більше половини електронних протоколів голосування на виборах президента України у другому турі, як і раніше, впевнено лідирує кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський.

За результатами обробки 51,94% бюлетенів Володимир Зеленський набрав 73,04% голосів виборців. Чинний президент України Петро Порошенко далеко позаду Зеленського, з підтримкою у 24,62% виборців. 2,34% бюлетенів визнані зіпсованими.

Зеленський як і раніше зберігає перевагу майже у всіх областях України за винятком Львівської. Водночас у закордонному виборчому окрузі, як і раніше, лідирує Петро Порошенко.

За даними ЦВК, у другому турі виборів президента України участь у голосуванні взяли понад 62% виборців - трохи менше, ніж у першому турі 31 березня.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. За даними екзит-полів, вибори з істотним відривом виграв Володимир Зеленський. Президент Петро Порошенко привітав Зеленського з перемогою, а також пообіцяв не йти з політики і захищати національні інтереси України та досягнення його команди за п'ять років президентського терміну.

Також Володимира Зеленського уже привітали посольство США в Україні, президент Польщі Анджей Дуда та президент Франції Емануель Макрон, функціонери ЄС Дональд Туск і Йоханнес Ган, а також президент США Дональд Трамп.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі