ЦВК продовжила перерахунок голосів у 210 окрузі

Поділитися
ЦВК продовжила перерахунок голосів у 210 окрузі Виборча комісія округу має надати результати 9 серпня © Корреспондент.net
В Чернігівській області не встановлено переможця у мажоритарному окрузі.

Центральна виборча комісія зобов'язала виборчу комісію округу №210 в Чернігівській області перерахувати голоси до 12:00 9 серпня. Про це повідомила прес-служба комісії.

За даними ЦВК, окружна виборча комісія округу №210 не встановила у визначений термін кількість виборців, внесених у список виборців, та кількість виборців, які отримали виборчі бюлетені для голосування в одномандатному виборчому окрузі.

До полудня п'ятниці, 9 серпня, ОВК повинна опрацювати списки виборців та витягу із списку виборців на 33 виборчих дільницях, і перевірити правильність даних у протоколах про повторний підрахунок голосів виборців на цих дільницях.

У засіданні комісії оголошено перерву.

Раніше повідомлялося, що в одномандатному виборчому окрузі №210 в Чернігівській області визначили переможця дострокових парламентських виборів, ним став самовисуванець Сергій Коровченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі