ЦВК зареєструвала 40 кандидатів на довибори в Раду

Поділитися
ЦВК зареєструвала 40 кандидатів на довибори в Раду Вибори в Харківському регіоні відбудуться 15 березня © novostipmr.com
На одномандатному виборчому окрузі №179 у Харківській області зареєстровано 40 кандидатів у депутати.

Центральна виборча комісія зареєструвала 21 кандидата у народні депутати на проміжних виборах в одномандатному виборчому окрузі № 179 у Харківській області, призначених на 15 березня. Про це повідомили в прес-службі ЦВК.

"Розглянувши заяви політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, а також заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України в ОВО № 179 на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року і встановивши їх відповідність вимогам законодавства, Комісія зареєструвала 21 кандидата у народні депутати України", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, ЦВК відмовила в реєстрації трьом кандидатам "у зв'язку з відсутністю у зазначених осіб документа про внесення грошової застави".

Таким чином, 17 лютого ЦВК завершила реєстрацію кандидатів на проміжних виборах в ОВО № 179. За даними Центрвиборчкому, всього зареєстровано 40 кандидатів у народні депутати.

Раніше повідомлялося про те, що довибори в Раду відбудуться 15 березня. Детальніше про політичну ситуацію в Харкові читайте в матеріалі Сергія Жукова "Харківський пасьянс. Кучер, Кернес, Райнін та інші" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Всі матеріали автора Сергія Жукова читайте на сайті ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі