Держфінансування "Слуги народу" зупинено

Поділитися
Держфінансування "Слуги народу" зупинено Партія "Слуга народу" відмовилася выд частини держфінансування
На партію "Слуга народу" у 2020 році передбачено з бюджету 140 млн гривень.

Національне агентство з питань запобігання та протидії корупції (НАЗК) зупинило фінансування політичної партії "Слуга народу" на III та IV квартали 2020 року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як наголошується, фінансування було припинено у зв'язку із зверненням партії до НАЗК. Загальна сума коштів, від яких відмовилася партія - понад 70 млн гривень. Звернення партії пов'язано з прагненням перенаправити ці кошти на потреби українських медиків і засобів їх захисту від пандемії коронавірусу.

На фінансування "Слуги народу" з державного бюджету в 2020 році було передбачено 140,5 млн гривень. Всього на фінансування політичних партій з держбюджету в 2020 році передбачено більше мільйона гривень.

Раніше повідомлялося про те, що депутати ради 8-го скликання повернули до держбюджету понад 1,65 млн грн, які отримали в якості компенсації за проживання у столиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі