До Офісу президента Зеленського принесли труну

Поділитися
До Офісу президента Зеленського принесли труну У найбільш радикально налаштованих українців закінчується терпіння
Під Офісом президента пройшли дві протестні акції.

Незважаючи на відкрито негативне ставлення до українців кум Путіна Медведчук продовжує скуповувати в Україні медіа і відкрито агітувати проти України. Незрозуміла позиція керівництва країни щодо затятих українофобів починає дратувати суспільство, і найбільш радикальні сили вимагали пояснити деякі питання.

Під Офісом президента Володимира Зеленського провели дві акції, спочатку у ВП зібралися націоналістичні сили з вимогою відповісти "Хто такий Медведчук?", а потім до будівлі принесли труну учасники акції "Похорон Конституції".

Націоналісти, зокрема, представники Національного корпусу, Свободи, Правого сектора вимагають керівництво країни дати оцінку діям кума Володимира Путіна Віктора Медведчука і відповісти на питання, хто він такий і чому має право зустрічатися з бойовиками і представниками країни-агресора і спілкуватися від свого імені на державні теми і представляти госинтересы.

Один з організаторів акції Чернишов в коментарі Українській правді розповів, що за більш ніж місяць президентства Зеленський так і не дав чіткої відповіді, хто такий Медведчук і як він до нього ставиться.

Націоналісти закликають президента доручити СБУ розібратися в ситуації.

Він пояснив, що акції щодо Медведчука продовжаться, також активістів непокоїть бездіяльність спецслужб, які ніяк не реагують на вояжі Медведчука в РФ і зустрічі з ватажками ОРДЛО.

Активісти принесли під ОПУ плакати з написами "Хто такий Медведчук?", біля входу в адміністрацію встановили намет з опудалом Медведчука і метою. Учасники акції закидали яйцями опудало кума Путіна.

Крім того, о 17.00 під офісом Зеленського була анонсована акція Похорон Конституції. Активісти напередодні дня Конституції вимагали звільнити голову Офісу президента Андрія Богдана, і прес-секретаря президента Юлію Мендель.

Вони стверджують, що Богдан вбиває Конституцію, а Мендель оприлюднила рішення КС до його офіційного оприлюднення, чим підтвердила, на думку активістів, втручання офісу Зеленського у роботу КС.

Прихильники акції принесли під ОПУ труну як символ Похорону Конституції.

Нагадаємо, Служба безпеки України вивчає обставини візиту лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука і Юрія Бойка до Москви в рамках кримінальної справи про державну зраду і зазіханні на територіальну цілісність країни.

Юрій Бойко та Віктор Медведчук здійснили візит до Санкт-Петербург 7 червня, де зустрілися з главою "Газпрому" Олексієм Міллером.

Раніше, 22 березня, вони зустрічалися з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим і главою "Газпрому" Олексієм Міллером у Москві. Зустріч була присвячена газових питань. У той же день СБУ заявила про те, що має намір у найкоротші терміни дати правову оцінку цим переговорам.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі