До першої десятки "Опоблоку" включать Єфремова, який перебуває під арештом

Поділитися
До першої десятки "Опоблоку" включать Єфремова, який перебуває під арештом У квітні суд продовжив арешт Єфремова до 22 червня
Він займе у списку місце Володимира Пилипенка.

Колишній глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов балотуватиметься у Верховну Раду у першій десятці списку партії "Опозиційний блок". Як повідомив народний депутат Євген Мураєв, Єфремов займе місце Володимира Пилипенка, який вирішив не брати участі у кампанії через скандал.

Як інформує пресслужба "Опоблоку", Мураєв назвав Єфремова людиною, яка "три роки перебуває в місцях позбавлення волі за абсолютно надуманими звинуваченнями, які не мають доказової бази".

Депутат сподівається, що включення Єфремова у виборчий список допоможе його звільнити та привернути увагу ще до "тисяч інакомислячих", які перебувають у місцях позбавлення волі.

Нагадаємо, що ГПУ наприкінці 2016 року завершила досудове розслідування відносно Олександра Єфремова, якого обвинувачують у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (організація та сприяння терористичній організації), ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і державний суверенітет України), ч. 3, ч. 5 ст. 27, ст. 341 (захоплення державної будівлі) Кримінального кодексу.

Олександр Єфремов був затриманий 30 липня 2016 року в аеропорту Києва за підозрою у держзраді, посяганні на територіальну цілісність і державний суверенітет України, а також сприянні створенню терористичної організації "ЛНР". Наступного дня Єфремова взяли під варту, суд неодноразово продовжував йому запобіжний захід.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі