Другий заступник Супрун пішов у відставку заради політичної кар'єри

Поділитися
Другий заступник Супрун пішов у відставку заради політичної кар'єри © Андрій Товстиженко, DT.UA
Роман Ілик уже раніше був депутатом.

Заступник міністра охорони здоров'я України Роман Ілик подав заяву про звільнення з посади, оскільки балотується в народні депутати України на мажоритарному окрузі у Львівській області, повідомило Міністерство охорони здоров'я.

Роман Ілик працював на посаді помічника міністра охорони здоров'я України з 2015 року, а з 2016 року - на посаді заступника міністра. Серед напрямів роботи, які координував Роман Ілик як заступник міністра, - трансформація ринку лікарських засобів, урядова програма "Доступні ліки", Національний перелік основних лікарських засобів.

У свою чергу Ілик повідомив, що балотується до Верховної Ради.

"Я беру участь у дочасних парламентських виборах. Мою кандидатуру зареєструвала ЦВК. Кандидуватиму від своєї рідної Дрогобиччини. Для мене дуже важливо представляти саме 121 округ", - написав він у Facebook.

Зазначимо, що на парламентських виборах 2012 року Роман Ілик уже був обраний народним депутатом України від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 121.

Нагадаємо, що раніше з посади заступника міністра охорони здоров'я пішла Ольга Стефанишина, яка балотується у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос" під десятим номером у списку.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі