Дружина Довбенка, на весіллі якого гуляв Богдан, увійшла до складу Комісії з питань правової реформи

Поділитися
Дружина Довбенка, на весіллі якого гуляв Богдан, увійшла до складу Комісії з питань правової реформи На сьогодні Огренчук очолює комітет з процесуального права Асоціації правників України
Зеленський підписав указ про створення Комісії 7 серпня.

Президент Володимир Зеленський включив дружину юриста Андрія Довбенка, на весіллі якого в Сен-Тропе в ці вихідні гуляв глава Офісу президента (ОП) Андрій Богдан, в Комісію з питань правової реформи. Відповідний указ №584/2019 від 7 серпня 2019 року підписано президентом Зеленським.

Ганна Огренчук увійшла до складу робочої групи з питань розвитку законодавства щодо організації судової влади та здійснення правосуддя.

На сьогодні Огренчук очолює комітет з процесуального права Асоціації правників України, також вона входила до складу робочої групи з підготовки процесуальних кодексів, прийнятих в 2017 році.

Зазначимо, у вихідні Богдан відвідав весілля юриста Андрія Довбенка з Анною Огренчук на Лазурному березі Франції. Як писали "Наші гроші", засновник ТОВ "Юридичний союз "Эврис" Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах проекту Yanukovychleaks як юрист в організації Сергія Курченка. Він також "контролює" приватних та державних виконавців Міністерства юстиції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі