Дубінський очолив осередок "Слуги Народу" у Київській області

Поділитися
Дубінський очолив осередок "Слуги Народу" у Київській області Дубінський розповів, яке завдання йому поставив президент
Депутат також планує поборотися за крісло мер Києва.

Народний депутат Олександр Дубінський очолив Київську обласну організацію партії "Слуга Народу", йдеться у повідомленні пресслужби політ сили.

"Рішення про призначення пана Дубінського ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії", - йдеться у повідомленні.

За словами голови партії "СН" Олександра Корнієнка "обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів". Втім, за словами самого Дубінського, президент поставив перед ним завдання, пов'язане саме з осінніми виборами.

"Президент поставив переді мною завдання – Київська область має показати найвищий результат партії по всій країні. І це цілком реально, враховуючи якість команди, яку мені вдалось зібрати в штабі області, і волю до перемоги, яку ми продемонстрували з колегами по депутатському корпусу, коли перемогли навколо Києва найпотужніших кандидатів Порошенка", - зазначив він.

Членами ради Київської обласної партійної організації "СН" також стали Артем Культенко, Артем Ковальов, Влад Ковалевський та Алла Арешкович.

Читайте також: Дубінський отримав румунське громадянство – Лещенко

Нагадаємо, 31 травня члени парламентської фракції "СН" Олександр Ткаченко й Олександр Дубінський повідомили про наміри взяти участь в праймеріз, на яких президентська партія повинна визначитися з кандидатом у мери Києва.

Участь в праймеріз братимуть від 4 до 6 кандидатів, за результатами праймеріз і соціологічних опитувань вдасться скоротити їх кількість до 2-3. Відбирати ж основного кандидата від "Слуги Народу" буде особисто президент Володимир Зеленський разом з партійним керівництвом і представниками Офісу президента.

Бажання взяти участь у праймеріз вже підтвердили четверо народних депутатів: Олександр Дубинський, Олександр Качура, Микола Тищенко та Олександр Ткаченко.

"Дубінський у Києві? Не факт, що Олександр взагалі може провести кампанію на якомусь позитиві. Тому навряд чи", - розповіло ZN.UA джерело в політсилі. Чого ще варто чекати від майбутніх виборів у столиці, читайте у статті Інни Ведернікової "Договір із тінню-2".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі