Джемілєв анонсував зустріч представників Меджлісу з командою Зеленського

Поділитися
Джемілєв анонсував зустріч представників Меджлісу з командою Зеленського Джемілєв: Будемо намагатися допомогти тримати курс на євроатлантичну інтеграцію © Верховна Рада
Ця зустріч дуже необхідна, щоб розставити крапки над "і", зазначив депутат.

Відбувається підготовка зустрічі представників Меджлісу кримськотатарського народу з командою президента України Володимира Зеленського, на якій обговорюватиметься коло питань. Про це повідомив лідер кримських татар, народний депутат Мустафа Джемілєв виданню "Крим.Реалії".

"Я думаю, що ця зустріч дуже необхідна, щоб розставити крапки над "і". Крім того, у нас таке враження, що у новій команді не дуже обізнані в тому, що таке Крим та важливість цієї тематики. Про це можна судити з тих відповідей, які команда Зеленського надала у проміжку між першим та другим туром виборів", - зазначив Джемілєв.

Також він додав, що кримські татари не налаштовані вороже до нової команди і мають намір допомагати "тримати курс на євроатлантичну інтеграцію".

"У нас якоїсь алергії до цієї партії ("Слуга народу", - ред.) немає. Говорячи про конструктивну опозицію, ми чітко сказали, що не будемо радіти провалам нового президента. Ми будемо намагатися допомогти тримати курс на євроатлантичну інтеграцію, щоб тема деокупації Криму була постійною", - сказав депутат.

Як зазначає власкор DT.UA в Автономній Республіці Крим Валентина Самар, у команді Зеленського немає жодної людини, яка володіє системними знаннями кримської проблематики. Нові обличчя в парламенті не можуть не радувати, але, здається, значна їх частина вже краще знає реалії Європи, ніж рідної країни, а тим паче її окупованих РФ околиць.

Детальніше про кримські завдання нового парламенту читайте у статті Самар "Іспит на Крим переноситься" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі