Ексглаву ОП Богдана хочуть притягнути до кримінальної відповідальності за побиття цапа

Поділитися
Ексглаву ОП Богдана хочуть притягнути до кримінальної відповідальності за побиття цапа Богдан жорстко поспілкувався в зоопарку з цапом © znaj.ua
Поведінку Богдана в зоопарку розцінили як жорстоке поводження з твариною.

Після оприлюднення відео з Київського зоопарку у відношенні колишнього глави Офісу президента України Андрія Богдана ініційовано кримінальне провадження. Про це повідомив в Facebook адвокат Олексій Шевчук, який став ініціатором провадження.

За словами юриста, Богдана хочуть притягнути до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. На ролику показано, як він кілька разів дав ляпаса козлу і неодноразово його лаяв.

"Сьогодні ініціювали кримінальне провадження стосовно Андрія Богдана за жорстоке поводження з тваринами. Чекаємо на реакцію поліції", - повідомив Шевчук.

Читайте також: Окупанти випустили 40 мінометних мін по позиціях ЗСУ в зоні ООС

Як повідомлялося, в перший день відкриття зоопарку після реконструкції екс-глава ОП Андрій Богдан відзначився тим, що тягав за вуха й лаяв тварину в контактному вольєрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі