Фракцію БПП у Раді залишив депутат Лубінець

Поділитися
Фракцію БПП у Раді залишив депутат Лубінець Наперердодні виборів з фракції "Блоку Петра Порошенка" вийшов ще один мажоритарник
У парламентській фракції "Блоку Петра Порошенко" залишилося 128 депутатів.

Народний депутат Дмитро Лубінець покинув фракцію "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді. Повідомлення про вихід депутата з фракції зробила перший віце-спікер Ірина Геращенко в ході сесійного засідання у вівторок, 18 червня.

Після виходу Лубінця чисельність фракції БПП скоротилася до 128 осіб. Депутат був обраний в одномандатному окрузі №60 у Донецькій області.

Як повідомлялося, 22 травня з фракції БПП вийшли Сергій Лещенко, Мустафа Найєм і Світлана Заліщук, обрані в Раду за списками президентської партії, а також мажоритарник Аркадій Корнацький.

29 травня про вихід з партії "Блок Петра Порошенка", але не з фракції повідомили Олександр Грановський та Ігор Кононенко. Вони балотуватимуться до Верховної Ради дев'ятого скликання в одномандатних округах.

Після президентських виборів було проведено ребрендинг "Блоку Петра Пророшенка – Солідарність", партію перейменували на "Європейську Солідарність". 13 червня було представлено партійний "ЄС" з 50 кандидатів, до якого увійшли п'ятий президент України Петро Порошенко, діючі депутати від БПП і "Народного фронту", міністри, члени Меджлісу, ветерани АТО / ООС і волонтери.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі