Гриценко побоюється, що Вакарчуку знову стане нудно в парламенті

Поділитися
Гриценко побоюється, що Вакарчуку знову стане нудно в парламенті Гриценко бачить користь і від "старих" депутатів © Скріншот Youtube
Анатолій Гриценко оцінив шанси партії Вакарчука потрапити в парламент.

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко критично оцінив можливу діяльність Святослава Вакарчука і його політичної сили в парламенті, згадавши, що співак уже був під дахом Верховної Ради, і йому там явно було нудно.

Про це Анатолій Гриценко розповів в ефірі телеканалу ZIK.

Відповідаючи на питання ведучого, чи має шанси політична сила Святослава Вакарчука потрапити в парламент, Анатолій Гриценко зазначив:

"Я сприймаю Святослава Вакарчука не тільки як співака. Він ще й громадський діяч. Але я бачив Славу в реальному житті, в парламенті. Він сидів попереду мене. І я бачив, що йому було там нудно. І коли робляться заяви, що "ми змусимо всіх депутатів працювати без прогулів", зайдіть на сайт Верховної Ради і подивіться, скільки пропустив Святослав Вакарчук. Або коли звучить заява, що "ми не будемо брати в списки колишніх депутатів", мене це дивує, тому що він сам був депутатом", - зазначив Гриценко.

Втім, політик вважає, що не включати у списки партії колишніх нардепів та членів уряду - порочна практика, адже не всі колишні чиновники були хабарниками і корупціонерами.

"Один з них - Іван Вакарчук. Батько Святослава Вакарчука. Коли міністр освіти України. Я його поважаю. Він працював чесно. Можливо, він зробив не все, що хотів, але він був чесним міністром. Тому говорити, що всі негідники - неправильно. Навіть у передвиборчій кампанії цьому не можна говорити просто так", - акцентував політик.

Крім цього Гриценко додав, що пісні в парламенті співає хор.

"І тих пісень достатньо. Далі має бути професійна робота. Інакше - люди почнуть співати під Радою свої пісні, які змусять деяких залишати крісла", - прокоментував Анатолій Гриценко.

21 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів 21 липня.

Нагадаємо, перед президентськими виборами лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. За даними останнього соціологічного опитування, партія Гриценка увійшла в ТОП-5 партій, які проходять в нову Раду.

Детальніше про можливості дострокового розпуску Ради читайте у статті Сергія Рахманіна "Дострокові парламентські вибори – міфи і реалії" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі