Гройсман покаже українцям свої досягнення за 13 мільйонів

Поділитися
Гройсман покаже українцям свої досягнення за 13 мільйонів Рекламу будуть транслювати у великих містах протягом чотирьох місяців © prismaproject.com.ua
Кабмін замовив розміщення реклами з інформацією про реформи Гройсмана.

Уряд заплатить 13,38 млн грн за розміщення зовнішньої реклами про досягнення Кабміну протягом квітня-липня 2019 року. Тендер виграла компанія ТОВ "РТМ-Україна" (Київ).

"Усього буде поклеєно 3 тис. постерів у 23 обласних центрах. Найбільше - у Києві (420), Одесі (260), Харкові (260), Львові (240) та Дніпрі (240)", - сказано в повідомленні.

При цьому не менше 50% білбордів та сітілайтів з рекламою уряду Гройсмана розташують на вулицях в кожному місті, решта - з прив'язкою до супермаркетів та центральними вулицями міста.

За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol ТОВ "РТМ-Україна" зареєстроване в лютому 2001 року в Києві. Засновниками є ТОВ "Таврійські ігри", ТОВ "Конверсія", екс-нардеп Микола Баграєв і кіпрська "С. С. Б. Біо-Саєнс Трейдінг Лімітед". Микола Баграєв був народним депутатом IV-VII скликань. Є засновником і президентом компанії "Таврійські ігри".

Як повідомлялося, перед президентськими виборами партії витратили на рекламу майже 150 мільйонів гривень. Найбільше направили на пропагандистську діяльність партії ВО "Батьківщина", Радикальна партія Олега Ляшка та "Народний Фронт", підрахували в Комітеті виборців України.

Напередодні виборів телеканали затвердили нові тарифи на політичну рекламу. При цьому найдорожчу рекламу транслюють канали з найвищими рейтингами, серед яких лідирує телеканал ТРК "Україна", далі йдуть "1+1" та "Інтер". Приміром ролик тривалістю 30 секунд на ТРК "Україна" буде коштувати майже 170 тисяч гривень, а хвилинний – понад 300 тисяч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі