До Печерського суду підтягуються прихильники і противники Тимошенко

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Зараз на Хрещатику в очікуванні суду над екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко збираються прихильники і противники, міліція підтягує свої сили для охорони громадського порядку.

На прилеглих до суду вулицях стоять автобуси з «Беркутом» а також кілька машин «швидкої допомоги», автозаків.

Автобуси розтягнулися від Хрещатика майже до будівлі «Київпроекту» (вулиця Богдана Хмельницького).

На протилежній від суду стороні вулиці виставлено 8 наметів організації «Досить», також стоять близько 20 наметів «БЮТ-Батьківщини», правоохоронці розділили мітингувальників з різних таборів щитами.

Прихильники організації «Досить», Загальновійськовий союз та «БЮТ-Батьківщина» збираються біля входу до суду.

Біля входу до будівлі суду виставлено кордон зі співробітників міліції, імовірно спецпідрозділу «Грифон». Там же збираються журналісти українських і зарубіжних ЗМІ. Уже розгорнуто близько 20 ПТС українських та зарубіжних телеканалів, журналісти ведуть свої репортажі з місця подій.

В арці біля входу до суду міліція встановила додаткові металеві щити для обмеження проходу на територію суду, представники ЗМІ, які прийшли для висвітлення подій, пов'язаних із оголошенням вироку екс-прем'єру Ю.Тимошенко проходять через 2 кордони міліції.

Нагадаємо, головуючий у «газовій справі» суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв почне оголошувати вирок екс-прем'єру України, лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко 11 жовтня о 09:00.


Всього, за інформацією міліції, у Київській міській державній адміністрації представники опозиційних сил подали заявки на участь у мітингах 35 тисяч осіб. У міліції кажуть, що вони готові до такої кількості народу.

Як повідомили вчора представники БЮТ, на оголошення вироку до Печерського суду їдуть люди з регіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі