Кабмін цього тижня планує представити в Раді план роботи уряду

Поділитися
Кабмін цього тижня планує представити в Раді план роботи уряду © Прес-служба Кабміну України
Гончарук сподівається на підтримку народних депутатів.

Кабінет міністрів України вже на цьому тижні планує представити Верховній Раді план діяльності уряду, заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Він також розповів, на якому підході ґрунтується документ.

"На цьому тижні ми плануємо представити програму діяльності уряду в парламенті, і дуже сподіваємося, що колеги-депутати нас з цією програмою підтримають", - заявив прем'єр під час брифінгу в понеділок.

За словами прем'єра, в основу документа покладено людиноцентричний підхід.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні Кабмін затвердив пакет законопроектів для легалізації видобутку бурштину та грального бізнесу. Законопроект про видобуток бурштину забороняє продавати дозволу на користування надрами через відкриті електронні аукціони і скасовує процедуру додаткового узгодження дозволів на користування надрами з боку відповідних обласних рад.

Проект закону про легалізацію грального бізнесу передбачає, що азартні ігри будуть проводитися тільки на території готелів і на ігровому обладнанні, програмне забезпечення яких відповідає міжнародним стандартам.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі