Канцлер Австрії обговорив із Зеленським реалізацію Мінських угод

Поділитися
Канцлер Австрії обговорив із Зеленським реалізацію Мінських угод Канцлер Австрії запевнив Зеленського у підтримці реформ в Україні © Сайт президента України
Себастьян Курц повідомив про телефонну розмову з новообраним президентом України.

Канцлер Австрії Себастьян Курц повідомив, що провів телефонну розмову з обраним президентом України Володимиром Зеленським. Про це Курц повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Сьогодні відбувся дружній телефонний дзвінок із обраним президентом України Володимиром Зеленським. Україна залишається важливим партнером для Австрії та ЄС, ми будемо продовжувати активно підтримувати реформи та боротьбу з корупцією", - написав Курц.

У ході розмови Курц підкреслив важливість виконання Мінських угод, а також запевнив у тому, що його країна та Євросоюз продовжать підтримувати українські реформи.

При цьому канцлер Австрії наголосив: "Важливо нарешті досягти прогресу в реалізації Мінських угод при повній повазі територіальної цілісності і суверенітету України".

Раніше в команді президента Зеленського повідомили, що вважають прийнятними мінські угоди. Врегулювати збройний конфлікт в Донбасі у Зеленського обіцяють за допомогою спільних дипломатичних зусиль України та міжнародних партнерів, а вирішувати питання деокупації Донбасу і Криму - виключно на умовах України.

Докладніше про перше призначення та ймовірну політику нового глави української держави Володимира Зеленського читайте у статті Олександра Леменова "100 днів Зеленського" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі