Кандидат зі списку "Слуга народу" Холодов погрожує журналістам — ЗМІ

Поділитися
Кандидат зі списку "Слуга народу" Холодов погрожує журналістам — ЗМІ У партію "Слуга народу" пробрався агент Медведчука і цигарковий барон
Андрій Холодов балотується в Раду за списком "Слуга народу" під номером 22.

В Раду у списку "Слуги народу" під номером 22 балотується Андрій Холодов, який є власником тютюнових Т-кіосків і величезної вілли у Відні. Про це повідомив у своєму блозі український політик Михайло Бродський.

За його словами, Холодов ще не пройшов у Раду, а вже йому погрожує знищити бізнес.

"Прекрасна ілюстрація "нових облич" в "Слуга народу". Кум Медведчука, партнер скандального забудовника Микитася, власник, тютюнових Т-кіосків і величезної вілли у Відні – саме такої людини не вистачало в українській владі", - пише Бродський.

Бродський припустив, що Холодов у Раді займеться перепідпорядкуванням собі тютюнового монополіста "Тедіс", який приносить сотні мільйонів власникам "схеми". Політик має намір звернутися до президента Зеленського з проханням вивчити факти і очистити лави партії "Слуга народу".

"Це єдиний спосіб для вас зберегти обличчя", - додав політик, зазначивши, що редакція продовжить розслідування щодо кандидата Холодова.

Нагадаємо, журналісти програми "Схеми" розповіли про те, що кандидат в депутати під номером 22 Андрій Холодов є кумом дружини Медведчука Оксани Марченко. Глава "Слуги народу" Дмитро Разумков підтвердив, що партії відомо про родинні зв'язки кандидата з сім'єю кума президента Росії, але заявив, що ці факти не є приводом для виключення кандидата з партії.

Як повідомлялося, ЦВК скасувала реєстрацію 11 кандидатів у депутати. Також партія "Слуга народу" виключила зі своїх списків 7 кандидатів у депутати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі