Кандидат в омбудсмени Захаров не хоче, щоб його сприймали як опозиціонера

Поділитися
Захист прав людини не залежить від партійної приналежності, релігійних і політичних переконань, переконаний правозахисник.

Правозахисник Євген Захаров сумнівається, що у Верховній Раді пройде його кандидатура на посаду уповноваженого з прав людини, якщо його будуть сприймати як опозиціонера.

«Як кандидат опозиції я можу розраховувати на 150-160 голосів у кращому випадку. Якщо так до цього питання ставитися», - сказав Захаров в ефірі ТВі.

«БЮТ і НУНС мене подали, як і п'ять років тому, і зрозуміло, чому це відбулося, тому, що я виступаю проти політичних переслідувань, але це не означає, що я представляю тільки опозицію», - уточнив він.

«Захист прав людини повинен здійснюватися незалежно від партійної приналежності, від переконань релігійних, політичних, расових ...» - додав правозахисник.

Як повідомлялося, комітет Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин підтримав кандидатуру Євгена Захарова на посаду уповноваженого ВР з прав людини. !zn

Читайте також

У Раді визначилися з кандидатурою омбудсмена

Регіонали і опозиція запропонували Раді своїх кандидатів на пост омбудсмена

Карпачовій готують заміну


Захаров: Надії, що влада може змінитися, виявилися марними

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі