Кириленко після відставки візьметься за організацію виборчої кампанії

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Колишній лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко під час виборчої кампанії буде працювати в центральному апараті «Батьківщини» для організації нормальної виборчої кампанії. Про це він повідомив сьогодні на брифінгу, коментуючи причини своєї відставки з посади лідера фракції.

«Я переходжу зараз на роботу в центральний апарат нашої партії для організації роботи виборчого процесу нашої політичної сили», - сказав він.

І.Кириленко повідомив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" одноголосно обрала керівником фракції Андрія Кожем'якіна. «Я думаю, вже давно у фракції назріла необхідність саме молодих просувати вперед», - сказав І. Кириленко.

Зі свого боку, А. Кожем 'якін зазначив, що його обрання лідером фракції є заслугою І. Кириленка. А. Кожем 'якін запевнив, що І. Кириленко є для нього другом, з яким він спілкується і поза парламентом. «Тому нічого не змінилося в наших стосунках», - сказав він.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 грудня, на засіданні парламенту було офіційно оголошено, що народного депутата України А. Кожемякіна обрано головою фракції «БЮТ-Батьківщина» замість І. Кириленка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі