Кива пообіцяв відрізати голову за питання про охорону і звинуватив у всьому Стерненка

Поділитися
Кива пообіцяв відрізати голову за питання про охорону і звинуватив у всьому Стерненка Будучи членом фракції ОПЗЖ, Кива залишається головою профспілки МВС
Депутату явно не сподобалося питання про охорону.

Член парламентської фракції Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива публічно погрожував "відрізати голову" чоловікові, який поставив йому питання про охорону.

Коли Кива у супроводі охорони підійшов до позашляховика, депутата запитали: "Ви від народу ховаєтеся?". Судячи з усього, ці слова обурили парламентаря, і він вибухнув нецензурною лайкою, поєднавши її з погрозами.

"Ти що, дурник, бл***?!! Я тобі зараз голову відріжу, з***ка", - сказав Кива і сів на заднє сидіння автомобіля. Двері за ним закрив чоловік, який його супроводжував.

Відео інциденту у суботу, 2 листопада, оприлюднив на своєму Youtube-каналі Олексій Малютін.

Після оприлюдення запису Кива не став вибачатися, а звинуватив у провокації громадянського активіста Сергія Стерненка, який у згаданому відео не фігурує.

За словами депутата, минулого тижня його нібито переслідувала "група провокаторів", і відео було знято саме ними. Кива стверджує, що Стерненко мститься за намагання притягнути активіста до кримінальної відповідальності за самооборону.

"Ілля Кива, рекомендую не зволікати з цим і звернутися до профільного фахівця. Він випише якісь дієві таблетки, і тобі стане легше", - відповів Стерненко Киві у Facebook.

У жовтні 2018 року Сергій Стерненко повідомив, що Кива погрожував йому фізичною розправою в кабінеті слідчого поліції, але правоохоронці ніяк не відреагували на це. За словами Стерненка, Кива обіцяв "активістів у землю закопувати" і супроводжував загрози нецензурною лайкою.

У жовтні 2017 року Ілля Кива очолив профспілку Міністерства внутрішніх справ і залишається її головою, будучи народним депутатом.

У травні 2016 року Киву звільнили з посади начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції. Голова МВС Арсен Аваков призначив його своїм радником.

За словами Киви, він очолює Федерацію дворового футболу та Федерацію доміно України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі