Коломойський заявив, що не бачився із Зеленським після повернення до України

Поділитися
Коломойський заявив, що не бачився із Зеленським після повернення до України Коломойський розповів, про що говорив із Зеленським після виборів © Радіо Свобода
Олігарх по телефону привітав шоумена з перемогою на виборах і побажав вдалого президентства.

Олігарх Ігор Коломойський стверджує, що після свого повернення в Україну не зустрічався з Володимиром Зеленським, а привітав його з перемогою на президентських виборах по телефону.

"А з якого дива? Я так розумію, він зараз достатньо завантажений", - заявив Коломойський в інтерв'ю "Українській правді", фрагмент якого було опубліковано в середу ввечері, 22 травня.

За словами олігарха, він привітав Зеленського та побажав йому вдалого президентства під час телефонної розмови.

Як повідомлялося, 16 травня олігарх Ігор Коломойський після дворічної відсутності повернувся до України. Разом з ним чартерним рейсом прилетіли з Ізраїлю народний депутат від "Відродження" Андрій Шипко і співвласник "Кварталу 95" Тимур Міндіч. За словами олігарха, найближчі п'ять років він планує "насолоджуватися життям в Україні".

Раніше Коломойський неодноразово обіцяв повернутися до України після изборания Володимира Зеленського президентом, а також заявив, що розраховує на призначення свого адвоката Андрія Богдана главою Адміністрації президента.

21 травня Володимир Зеленський підписав указ про призначення Андрія Богдана главою АП. При цьому, за даними DT.UA він проігнорував рекомендації Курта Волкера. Спецпредставник Держдепартаменту США настійливо рекомендував президенту України не призначити на посаду людину, близьку до олігарха Ігоря Коломойського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі